Bra bilder på Facebook ger fler klick

Saker och ting kan alltid förbättras. För att öka antalet klick på dina bifogade länkar som publiceras behövs bra bilder, för att fånga människors intresse till att klicka på din länk.  Men vad är egentligen en bra bild?

Generellt är det alltid bra att ha med en bild när du ska publicera någonting på Facebook som är relaterat till ditt företag. Bilder på företagets produkter när de används, när du gör något, som givetvis är relaterat till företaget, eller varför inte på någon kund när hon/han använder produkten? Dessa saker är några få, av väldigt många fler, saker som är så kallade “bra bilder” att ha när man marknadsför sig på Facebook. “In action”-bilder gör att marknadsföringen känns mindre platt.

En annan sak att tänka på när man väljer att ha en bild på en, eller flera personer, är vart de har blicken riktad mot. Känslan av att någon tittar på dig kommer att fånga personens intresse mer än om personen/personerna tittar någon annanstans. Oavsett vad denna bild skapar för känsla kommer du att ha fångat personens intresse.

För att läsa om mer tipsen, klicka här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *