Det mest adekvata svaret beror på vad vätskan innehåller.

Vi har precis kommit till kärnan i frågan: vätskan av e-cigs.

Detta element består av några komponenter:

Vegetabilisk glycerin
Propylenglykol
Vatten
Arom
Låt oss undersöka dem tillsammans:

Vatten är det element som vi alla vet, den som används för vaping är inte ens vanligt kranvatten, men demineraliserat vatten som du köper på apotek och används också i matberedningar.
E-cigarettvätskor i en Vape innehåller mellan 5 och 10% vatten. Ibland är det inte ens närvarande (det är klart hur långsökt är rädslan för vissa om att ” den elektroniska cigaretten gör att vatten kommer in i lungorna).

Vegetabilisk glycerin och propylenglykol används i läkemedel för tillverkning av kosmetika och läkemedel, såsom Hostsirap.

På naturen är därför av dessa tre första element närvarande utan tvekan, de är alla icke-skadliga ämnen och som vanligtvis redan kommer i kontakt med vår organism under vardagen.

Det enda elementet som kan vara tveksamt är vape aromen eftersom det inte finns någon adekvat information som förklarar vad de innehåller.

Det finns många märken av aromer som karakteriserar smaken. Beroende på blandningen av olika aromer kan du få oändliga smaker av vätska. Du måste veta att de viktigaste tillverkarna av smaker, som finns i vätskor för elektroniska cigaretter, producerar essenser som vanligtvis används i matlagning. Användningen av samma arom för mat och för vaping måste få en att tro att deras sammansättning är ofarlig. Essenserna späds ut i en propylenglykolbas med en mycket hög aromakoncentration och därför inte förångbar på egen hand. Det är därför som du måste sprida en viss procentandel aromer i en neutral bas vid skapandet av en vätska. Så aromen är gjord av matämnen.

GÖR E-CIGARETTVÄTSKOR VERKLIGEN ONT?